Sjiek Evenementen x VVaA

Sjiek Evenementen organiseerde een bijeenkomst voor medisch studenten in de binnenstad van Utrecht, waarbij de VVaA lezingen verzorgde. Om de jonge doelgroep aan te spreken, creëerde Sjiek Evenementen een hoogwaardig hamburgerbuffet voor 150 personen, met duurzame en verse producten. De hamburgers werden aan tafel bereid door de gasten, waardoor zelfs een ogenschijnlijk ongeschikte locatie een geschikte dinerplek werd.

Kennismakingsgesprek aanvragen

In de bruisende binnenstad van Utrecht vond onlangs een bijzondere bijeenkomst plaats voor medisch studenten. Deze dag bood hen de mogelijkheid om inspirerende lezingen te volgen van de VVaA, een toonaangevende Nederlandse vereniging die medici, paramedici en studenten in deze beroepsgroep ondersteunt met financieel, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen en opleidingen.

Hoogwaardig Hamburgerbuffet

Om aan te sluiten bij de jonge doelgroep heeft Sjiek Evenementen gezorgd voor een hoogwaardig hamburgerbuffet dat gevuld was met duurzame en verse producten.

Duurzaamheid en Diversiteit

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Sjiek Evenementen. Daarom werd er zorgvuldig gekozen voor verse ingrediënten afkomstig van lokale leveranciers. Hierdoor werden niet alleen smaakvolle hamburgers geserveerd, maar werd ook rekening gehouden met het milieu en de impact van voedselproductie op onze planeet.

Het hamburgerbuffet bood diverse opties, zoals vegetarische en veganistische hamburgers, evenals verschillende toppings en sauzen, zodat iedereen zijn of haar hamburger naar eigen smaak kon samenstellen.

Interactieve Sfeer

Wat dit evenement extra bijzonder maakte, was dat de hamburgers niet van tevoren werden bereid, maar aan tafel werden afgemaakt door de gasten zelf. Dit creëerde een interactieve en gezellige sfeer waarin iedereen betrokken was bij het bereiden van zijn of haar maaltijd.

Optimale Benutting van de Ruimte

Ondanks dat de locatie in eerste instantie niet geschikt leek voor een dergelijk aantal gasten, toonde Sjiek Evenementen hun professionaliteit door deze uitdaging aan te gaan. De ruimte werd optimaal benut en slim ingericht, waardoor alle gasten comfortabel konden dineren.

Unieke Beleving

Deze samenwerking tussen Sjiek Evenementen en VVaA heeft bewezen dat een evenement met hoogwaardig eten mogelijk is op elke locatie. Door creativiteit, vakmanschap en oog voor duurzaamheid weet Sjiek Evenementen altijd een unieke beleving te creëren voor hun klanten.

Een Dag vol Inspiratie

De medische studenten gaven aan dat ze enorm genoten hebben van de lezingen en het diner. Het was een dag vol inspiratie, nieuwe inzichten en waardevolle ontmoetingen.

Neem Contact Op voor Jouw Unieke Ervaring

Wil je zelf ook zo’n unieke en bijzondere ervaring op jouw evenement? Neem dan contact op met Sjiek Evenementen en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Of je nu een groot congres organiseert of een intieme bijeenkomst hebt, Sjiek Evenementen zorgt altijd voor een perfecte samenwerking en een onvergetelijke ervaring.

Plan een kennismakingsgesprek in met Sjiek Evenementen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.