De klanten van Sjiek Evenementen

Sjiek Evenementen x Verbond van Verzekeraars

Voor de 250 genodigden werkzaam in de verzekeringswereld werd het symposium “Internet of Things” georganiseerd. Hierop voortbordurend werd Sjiek Evenementen gevraagd verrassende smaakcombinaties na de lezingen te serveren aan de gasten. Met ons toegewijde team op locatie werden Wine & Beer Pairings bereid. Omdat de keukenfaciliteiten niet toereikend waren om op restaurantniveau te eten en drinken, zorgden we zelf voor de benodigdheden en werden de gasten van de VvV luxueus verwend.

Lees verder

Sjiek Evenementen x VVaA

In de binnenstad van Utrecht vond een bijeenkomst voor medisch studenten plaats, waarbij zij verschillende lezingen konden volgen van de VVaA, een Nederlandse vereniging die medici, paramedici en studenten in die beroepen ondersteunt met onder andere financieel, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen en opleidingen. Om aan te sluiten bij de jonge doelgroep heeft Sjiek Evenementen een hoogwaardig hamburgerbuffet opgezet voor 150 personen, gevuld met duurzame en verse producten. De hamburgers werden aan tafel bereid en afgemaakt door de gasten. Zo werd een locatie die niet geschikt leek voor een dergelijk aantal gasten, toch een mooie plek om te dineren.

Lees verder

Sjiek Evenementen x RSC/RVSV

Voor het Rotterdamsch Studenten Corps heeft Sjiek Evenementen een op maat gemaakt plan ontwikkeld, waarbij zowel op het gebied van food & beverage als wat betreft personeelsvoorziening werd voorzien. Het evenement vond plaats op een locatie waar aanvankelijk geen stroom en stromend water beschikbaar waren. Dankzij onze uitgebreide ervaring waren we in staat om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zodat de 2500 gasten optimaal konden genieten van een feestelijke dag gevuld met heerlijk eten en drinken. Dit alles terwijl ze konden genieten van een echte polowedstrijd.

Lees verder